Termeni si conditii

Compania care detine si administreaza site-ul pesticideseminte.ro este SC PROTAGRO SRL din Tecuci,Galati ,inregistrata la registrul comertului sub numarul J17/1691/2003,RO 15969842.

Folosirea acestui site, incluzand vizitarea si cumpararea produselor implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SC PROTAGRO SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.
               

1. DEFINITII

Cumparator – o persoana fizica sau juridica ce inregistreaza o Comanda prin intermediul acestui site fie ca are sau nu un cont de utilizator.

Vanzator - SC PROTAGRO SRL,TECUCI

Utilizator – orice persoana care acceseaza acest site inclusiv un Cumparator

Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu asa cum este el descris pe site, inclusiv documentele sau servicii aditionale mentionate in Comanda, ce urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

Comanda – o inregistrare electronica ce contine informatii privind produse sau servicii, cantitati si pret luand forma unui contract la distanta intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii in conditiile de plata mentionate pe site.

Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor prezentate in site si in Comanda

2. VANZAREA

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pentru produse si servicii prezentate pe acest site, Cumparatorul este de acord cu conditiile unei vanzari la distanta respectiv primirea tuturor informatiilor prin intermediul telefonului/emailului si a produselor comandate prin curier sau posta.
Cumparatorul intelege ca Vanzatorul nu pune la dispozitie un magazin in format clasic in care marfurile pot fi vizualizate, testate inainte de lansarea comenzii.

Lansarea comenzii si confirmarea acesteia de catre Vanzator, implica acceptarea din partea Cumparatorului a termenilor Comenzii.

Confirmarea comenzii este comunicata de Vanzator telefonic sau trimisa pe adresa de email inscrisa la lansarea comenzii de catre Cumparator fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia.
O comanda neconfirmata nu are valoare contractuala.

 

3. OBLIGATIILE VANZATORULUI

a. Vanzatorul se obliga sa furnizeze Cumparatorului Produsele si Serviciile in parametrii specificatii in descrierea produsului pe site sau in Comanda confirmata. Orice discrepanta intre caracteristicile produsului livrat si specificatiile prezentate pe site ce apar intre momentul finalizarii comenzii de catre Cumparator si confirmarea acesteia de catre Vanzator vor fi aduse la cunostinta Cumparatorului care are dreptul sa refuze expedierea produsului astfel modificat

b. Informatiile prezentate pe site au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. Aceste informatii pot fi in anumite situatii incomplete sau care sa nu corespunda cu necesitatile de informare ale Cumparatorului. Vanzatorul depune toate eforturile pentru a oferi informatii cat mai detaliate si in concordanta cu specificatiile si informatiile primite din partea furnizorilor sai.

c. Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile si Serviciile comandate prin curier. In conditiile in care destinatarul nu este la adresa specificata in momentul livrarii, exista posibilitatea ca acesta sa fie anuntat de catre curier cu privire la livrarea ulterioara.
In cazul in care Cumparatorul solicita in mod expres livrarea prin posta, ridicarea coletului se face de catre Cumparator de la Oficiul Postal la care este arondat.

d. Ambalare: Vanzatorul se obliga sa ambaleze produsul corespunzator astfel incat sa evite deteriorarea produsului in timpul transportului. In cazul in care Cumparatorul sesizeaza ca produsul livrat sau coletul contine elemente de deteriorare, are dreptul sa refuze primirea coletului anuntand in acelai timp Vanzatorul in acest sens si oferind explicatiile necesare curierului pentru a fi notate pe documentele de transport ca nota explicativa.

e. Livrarea produselor comandate se face doar pe teritoriul Romaniei. In cazul in care Cumparatorul doreste livrarea in strainatate, ramane la latitudinea Vanzatorului de a accepta acest lucru si de a informa Cumparatorul cu privire la costurile suplimentare implicate.

4- TERMENE DE LIVRARE SI PLATA

Vanzatorul afiseaza sau informeaza Cumparatorul cu privire la timpul de livrare sau timpul estimat de livrare. In cazul in care acest timp este afectat din diverse motive, Vanzatorul are obligatia de a informa Cumparatorul cu privire la intarzierile de livrare si timpul estimat de livrare.

In cazul in care Cumparatorul intarzie voit sau din vina sa plata marfurilor in termenul prevazut in factura emisa de Vanzator, este obligat sa plateasca penalitati de 0,5% pe zi din suma datorata.

Cumparatorul are obligatia de a furniza date exacte pentru emiterea corecta a facturilor. Orice neconcordanta sau eroare in furnizarea corecta si completa a acestor informatii ofera dreptul Vanzatorului de a modifica termenul de livrare al comenzii.